VISIT US

7029 N Milwaukee Avenue

Niles, IL 60714

Tel: 847-721-7281

Email: pinkfitnessforwomen@icloud.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon

© 2018 Pink Fitness. A Big Shot Project.

FALL  2019

Everyday we have a schedule filled with classes for all levels!

 SUNDAY

9AM  TURBO/WERQ COMBO

(55 min)

10AM BARRE

(55 min)

  MONDAY 

8:30AM CARDIO BARRE

(55 min)

9:30AM  ZUMBA FLEX

(55 min)

10:30AM  ULTIMATE ABS

(30 min)

5:30PM  HIIT

(55 min)

6:30PM  BOOT CAMP

(55min)

 TUESDAY

8:30AM  BODY BLAST

(55 min)

9:30AM  STRONG

(55 min)

5:30PM  BOX IT UP 

(55 min)

6:30PM  BUTT & GUT

(45 min)

7:15PM  CARDIO FLEX*

(45 min)

WEDNESDAY

8:30AM  BODY FIT*

(45 min)

9:15AM  CARDIO CORE BALL*

(45 min)

10AM  YOGA SCULPT

(55 min)

5:30PM  PUMP IT UP*

(45 min)

6:15PM  T-45

(45 min)

7PM  ULTIMATE ABS

(30 min)

 THURSDAY 

8:30AM  X-PRESS

(55 min)

9:30AM  AERO-STEP

(55 min)

 

5:15PM  ZUMBA*

(45 min)

6PM  CARDIO BARRE

(55 min)

 FRIDAY 

8:30AM  TIGHTER ASSETS

(30 min)

9AM  BOX IT UP

(55 min)

10AM  PUMP UP

(55 min)

 SATURDAY 

8:30AM  HIIT

(55 min)

9:30AM  PURE STRENGTH

(55 min)